Staffsprong

Isola

Met deze naam vatten we eigenlijk twee kernzaken samen. "Isola" voor het eiland Texel en "Quip" voor equipment. Deze dochteronderneming van Paracentrum Texel handelt in alles wat maar met parachutespringen te maken heeft. Van ansichtkaarten, T-shirts, para-boeken, speelgoed en jumpsuits tot de meest geavanceerde springuitrustingen. Bij Isola'Quip bent u aan het goede adres.

Onze winkel is gesitueerd bij de balie van het Paracentrum, hier kunt u terecht voor de "kleine" artikelen. Voor de aanschaf van parachutes e.d staat er altijd één van onze instructeurs klaar om u te helpen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een op maat gesneden offerte bij de aanschaf van eigen springmateriaal.

Wij zijn reeds jarenlang dealer van enkele van de grootste fabrikanten op het gebied van parachutespringmateriaal, waaronder Performance Designs (parachutes), Sun Path (harnas/containers), Symbiosis Suits (jumpsuits), Larsen & Brusgaard (hoorbare hoogtemeters), Parasport Italia (helmen en kleding) en Airtec (automatische openers).

Onze medewerkers bezoeken ook regelmatig internationale Symposia om zo op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen. Dit alles met het doel om u als klant ten alle tijden, juist en volledig te kunnen informeren.

Kijk ook voor para artikelen in onze online webwinkel.