AFF vrije val

AFF Cursus

Van een van onze specialistische instructeurs krijgt u een individuele grondopleiding (tot maximaal 8 cursisten per opleiding). Deze is toegespitst op uw leertempo, ervaring en conditie en kan variëren van een halve- tot een hele dag. Het gaat dan om de essentiële technieken zoals het stabiel kunnen vallen, hoogtebesef, het beheersen van de reserveprocedure en het op de juiste manier openen van-en sturen met de hoofdparachute.

Daarna vliegt u, samen met twee instructeurs naar een hoogte van 4 km. Zij begeleiden u vanaf de eerste seconde tot en met de laatste van de vrije val die ongeveer een minuut duurt. Tijdens de skydives corrigeren zij uw houding en letten op elk detail dat nodig is om een schitterende sprong te maken. Zelfs wanneer u op de afgesproken hoogte uw parachute niet zelf zou openen, is er nog niets aan de hand; de instructeur laat u geen seconde langer vallen dan verantwoord is en zal zonodig zelf uw parachute openen. AFF is skydiven vanaf de eerste seconde!

Nadat uw square (matras vormige) hoofdparachute geopend is, vliegt u zelfstandig naar het vooraf bepaalde landingsgebied.

<< 1 2 3 >>